OKINAWA SUSHI & GRILL

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 736 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Okinawa Sushi & Grill. Meer weten? Ontdek meer

5 apr 2024 om 21:07 Altijd lekker
18 mrt 2024 om 12:10 Delivery took way longer than requested. I understand that Sundays can be busy but a quick call informing about any delays is not out of this world. The food, as always, was fantastic. I will continue to order from Okinawa, definitely.
4 mrt 2024 om 0:01 levering: 1u40. Teriyaki zalm, noodles met kip, gebakken rijst met kip, allemaal heel droog. Kip met rode curry was wel lekker (redelijk pikant)
17 feb 2024 om 20:03 Zeer goed sushi Bezorging 15 minuten later dan gevraagd
11 feb 2024 om 21:37 Mooi op tijd en het was lekker
11 feb 2024 om 7:49 supervriendelijke levering en enorm lekkere gerechtjes elke keer weer.
10 feb 2024 om 21:14 I ORDERED TERIYACKI FROM DUCK AND I RESEEFED TERIYAKI FROM BEEF. THE FOOD WAS TASTY
21 jan 2024 om 19:31 Top was het
21 jan 2024 om 11:54 Ik heb 2 uur moeten wachten op mijn bestelling. Ik kreeg enkele dingen die ik niet gevraagd had. Het eten was wel lekker maar niet uitzonderlijk. Jammer voor die prijs.
19 jan 2024 om 10:34 As always, great food, great service, great delivery.