OKINAWA SUSHI & GRILL

OKINAWA SUSHI & GRILL Sushi Bar & Grill Restaurant

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 553 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Okinawa Sushi & Grill. Meer weten? Ontdek meer

18 mei 2022 om 19:09 Erg lekkere en verfijnde sushi.
7 mei 2022 om 19:05 Zeer lekker! De beste die we al hebben gegeten. Ook de levering is steeds netjes op de gevraagde tijd(olen). Bij onze bestelling van een 2p boat zat telkens iets lekkers van het huis. Voor ons de beste sushi van omstreken. Geel herentals
2 mei 2022 om 9:33 Super goede sushi !
9 apr 2022 om 19:33 Super lekkere sushi.
2 apr 2022 om 14:48 Super lekkere sushi en vriendelijke bezorging!
27 mrt 2022 om 23:55 Super lekker
21 mrt 2022 om 16:08 If it wasn't because this is the best sushi we've tried in a long time, we would stop ordering here. I understand delays every now and then, but not every time.
18 mrt 2022 om 6:42 Super lekker eten. Goed warm toegekomen, en vriendelijke persoon aan de deur gehad. We hadden levering op uur gevraagd, was iets later, maar daar kan ik wel begrip voor opbrengen.
21 feb 2022 om 10:12 supervers en lekker,,,,vriendelijke bezorger ,,, super !
20 feb 2022 om 7:41 Zeer lekker en zeer afgeleverd door een vriendelijke medewerker . Top
14 feb 2022 om 21:12 Great sushi, and fast delivery! I’ve tried other sushi places in the area and all were over 1 hr - 1.45. This was delivered in 35 min and food quality was great. Will definitely order again